Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

«Μια πολύ δύσκολη μέρα»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/01/2019, 15:33

Τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας στην Περιφέρεια Ηπείρου επισκέφθηκε ο Χρήστος Μαντάς, βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ. Συναντήθηκε με τον προϊστάμενο Δημήτρη Μαυρογιώργο και τους εργαζόμενους.

«Μια πολύ δύσκολη μέρα» χαρακτήρισε την Πέμπτη ο κ. Μαυρογιώργος, καθώς χιόνι και βροχή εναλλάχθηκαν στα καιρικά φαινόμενα.

«Έχουν ήδη καταναλωθεί 4.000 τόνοι αλατιού και συνεχίζουμε», δήλωσε ο κ. Μαυρογιώργος. «Η υπηρεσία μας με μηχανήματα τόσο δικά μας, όσο και ενοικιαζόμενα είναι συνεχώς στη διάθεση των ανθρώπων του νομού καθώς και όλης της Ηπείρου» συμπλήρωσε και πρόσθεσε ότι «είναι πολύ σημαντική η συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας», επισημαίνοντας ότι χρειάζονται αλλαγές στο σύστημα.

Ο κ. Μαντάς είπε μεταξύ άλλων ότι διαπίστωσε «από κοντά το σημαντικό έργο που διεκπεραιώνουν τα στελέχη της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας με επικεφαλής τον κ. Μαυρογιώργο. Σε ένα κύμα κα κακοκαιρίας που όμοιό του έχει να ενσκήψει στην περιοχή από τη δεκαετία του 1960  είμαστε πολύ τυχεροί που άνθρωποι γνώστες της περιοχής και των συνθηκών είναι στο τιμόνι των επιχειρήσεων. Είμαστε δίπλα τους , ο καθένας με όλες του τις δυνάμεις.»




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back