Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 26-10-2019, 14:56
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα καλά της φόρεσε η Αστυνομία Ιωαννίνων και μαζί με τον Δήμο Ιωαννιτών, πραγματοποίησαν ενημερωτική καμπάνια στο κέντρο της πόλης για την απρόσκοπτη και ελεύθερη κίνηση των πολιτών - πεζών, ατόμων με αναπηρίες, γονέων με βρεφικά καρότσια και ηλικιωμένων ατόμων- σε πεζόδρομους, πεζοδρόμια και πλατείες.

Η Τροχαία και η Δημοτική Αστυνομία μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια. Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ και ο αστυνομικός διευθυντής Ιωαννίνων Βασίλης Μουσελίμης ζήτησαν από τους πολίτες να διαβάσουν το φυλλάδιο και να ακολουθήσουν τις οδηγίες.  «Αν εμείς δεν γίνουμε πιο προσεκτικοί, αν εμείς δεν σκεφτούμε τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, κανένα πρόβλημα δεν θα λυθεί. Όση δύναμη κι αν βγάλει η αστυνομία στους δρόμους, όσες παραβάσεις κι αν βεβαιωθούν.. Αυτό λοιπόν είναι το μήνυμα.
Σεβόμαστε τους δημόσιους χώρους, σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας, κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας» δήλωσε ο δήμαρχος.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, επισημαίνεται επίσης ότι «μόνο τα αστυνομικά μέτρα δεν επαρκούν για τη διαμόρφωση συνθηκών απρόσκοπτης και ασφαλούς κυκλοφορίας των πολιτών αλλά απαιτείται και η συνειδητή συμμόρφωση των οδηγών με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
solidus espa