Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 24-11-2018, 09:25
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πριν από μερικές μέρες, στις 9 Νοεμβρίου, το Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής διοργάνωσε την ημερίδα με τίτλο «Διάχυση εκπαιδευτικών καινοτομιών και καλών πρακτικών.

Βασικός σκοπός της διοργάνωσης ήταν «να θέσει τις βάσεις ευρύτερων προβληματισμών αναφορικά με την υιοθέτηση οποιασδήποτε μορφής εκπαιδευτικής καινοτομίας και καλών πρακτικών, η οποία έχει σχέση, είτε με τη διδασκαλία και τη μάθηση σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, είτε με κάθε άλλη πτυχή της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της σχολικής ζωής» όπως τονίζουν οι διοργανωτές.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε εισηγήσεις από εκπαιδευτικούς διαφορετικών ειδικοτήτων, διδακτικές προτάσεις και πρακτικές που έχουν δοκιμαστεί στη σχολική τάξη, βιωματικές δράσεις, καινοτόμα συνεργατικά προγράμματα, διεπιστημονικές διδακτικές προσεγγίσεις, καθώς και σύγχρονες εφαρμογές και εργαλεία εκπαίδευσης, μάθησης και επικοινωνίας. Επίσης, έγινε εργαστήριο ειδικά για τους εκπαιδευτικούς της κοινής ειδικότητας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ08-Καλών Τεχνών.Menoumespiti-Wash
200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα