Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια «φωτεινή» δωρεά στο 3ο δημοτικό σχολείο Μαρμάρων

Εικόνα του άρθρου Μια «φωτεινή» δωρεά στο 3ο δημοτικό σχολείο Μαρμάρων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/09/2019, 15:21
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων στα Καρδαμίτσια Ιωαννίνων ανέλαβε η εταιρία ηλεκτρολογικού εξοπλισμού κ.λπ. «Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.». Η εταιρία έκανε δωρεά την αναβάθμιση του κτιριακού φωτισμού με τεχνολογία LED, όπως και την επέκταση του τοπικού ασύρματου δικτύου για την επαρκή κάλυψη των αναγκών του σχολείου.

Σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, φιλοξενείται δήλωση της διευθύντριας του σχολείου Μαρίας Γιαπιτζάκη (η διεύθυνση του σχολείου είχε καταθέσει σχετικό αίτημα στην εταιρία): «Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις αρχικές προσδοκίες μας, καθώς οδήγησε στην αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων και φωτιστικών στους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους με φωτιστικά τεχνολογίας LED χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης. Επιπροσθέτως, πραγματοποιήθηκαν εργασίες με στόχο την επέκταση λειτουργίας του διαδικτύου στους χώρους του ισογείου και της αίθουσας εκδηλώσεων, καθώς και την αναβάθμιση του διαδικτύου στους χώρους του ορόφου και των γραφείων».

Από την πλευρά της, η managing director της «ΚΑΥΚΑΣ» Μαρίκα Λάμπρου, αναφέρει ότι «για μας, η στήριξη των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιούμαστε, αποτελεί προτεραιότητα, έχοντας βασικό στόχο να πραγματοποιήσουμε ακόμα περισσότερες δράσεις και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back