Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

Μέτωπο Δράσης εφ’ όλης της ύλης

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/12/2020, 10:56

Το Μέτωπο Δράσης (αυτοδιοικητική παράταξη των Ιωαννίνων) με ανακοίνωσή του, σχολιάζει τα τελευταία γεγονότα στα Γιάννενα, τη στάση των αυτοδιοικητικών αρχών κ.λπ.  

«Με ευθύνη του δημάρχου, όσο και στην Ήπειρο με ευθύνη του περιφερειάρχη, που απολαμβάνουν και οι δύο της κυβερνητικής εύνοιας, είχαμε σωρεία γεγονότων τα οποία όχι μόνο δεν βοήθησαν να ανακοπεί το κύμα της πανδημίας, αλλά το αντίθετο, βοήθησαν τα μέγιστα στην εξάπλωσή του» αναφέρει και καταγγέλλει μεταξύ άλλων ότι «την ώρα που δεν γινόταν δημοτικό συμβούλιο με πρόφαση την πανδημία, οι ίδιοι οι υπάλληλοι του Δήμου στοιβάζονταν σε γραφεία  15τ.μ. 6-7 μαζί».

Επίσης, κατηγορεί τον περιφερειάρχη ότι «σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση φρόντισε να παραταθεί η τουριστική σεζόν στα Ζαγοροχώρια και το Μέτσοβο μέχρι τέλους του Οκτωβρίου με τα γνωστά αποτελέσματα για την περιοχή μας».

Αναφέρεται επίσης σε κρούσματα σε πτηνοτροφικές επιχειρήσεις και διασπορά του ιού σε περιοχές των Ιωαννίνων, απολύσεις εργαζόμενων, καταγγελίες πως, παρότι οι θερμομετρήσεις δείχνουν πυρετό, οι εργαζόμενοι παίρνουν αντιπυρετικά και επιστρέφουν στη δουλειά, κ.α.

Συνεχίζει με τις τοποθετήσεις της δημοτικής αρχής για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου και λέει ότι «εξισώνει το κλομπ, με τα κεφάλια και τα σώματα των διαδηλωτών, το δημοκρατικό και αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα της έκφρασης, της διαδήλωσης με όλες τις προφυλάξεις, με τις ψεύτικες κατηγορίες της αστυνομίας, που έχει αντικαταστήσει το μισοδιαλυμένο ΕΣΥ, με πρόστιμα και τρόμο».

Τέλος, σημειώνει ότι «οι αριστερές δυνάμεις εργατικής αναφοράς πρέπει να πράξουν ανάλογα στην κατεύθυνση της ενοποίησης των αιτημάτων για την ανατροπή της επικίνδυνης και εγκληματικής αυτής κυβέρνησης. Οποιαδήποτε ολιγωρία, αναχώματα και αναστολές προς αυτή την κατεύθυνση θα βαρύνει αποκλειστικά και μόνο αυτές τις δυνάμεις που θα διαλέξουν τη σιγουριά του ‘μικρομάγαζου’».

                                                                                                  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back