Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά τη βροχή, τα προβλήματα

Εικόνα του άρθρου Μετά τη βροχή, τα προβλήματα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/01/2019, 17:38
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας του φετινού Ιανουαρίου, αυτή τη φορά με καταρρακτώδεις βροχές, δημιούργησε και άλλα προβλήματα, όπως…

Χωρίς τηλεόραση

Για αρκετές ώρες έπεσε το σήμα της ΕΡΤ την Τετάρτη το απόγευμα στα Γιάννενα. Η βλάβη που προκλήθηκε από την κακοκαιρία, διορθώθηκε Πέμπτη πρωί, από συνεργείο της ΕΡΤ.

Φθορές στο οδόστρωμα

Η ακολουθία «χιόνι-αλάτι-βροχή» έχει δημιουργήσει πολλές φθορές στους δρόμους αστικού και επαρχιακού δικτύου. Μέσα στα Γιάννενα αλλά και έξω από αυτά, η διέλευση είναι συχνά δύσκολη. Η Περιφέρεια Ηπείρου με ανακοίνωσή της, τονίζει ότι «με την υπάρχουσα υγρασία είναι αδύνατη η πραγματοποίηση ασφαλτικών εργασιών, ως επίσης και εργασίες αναδιαγράμμισης σε τμήματα του οδικού δικτύου».

Οπότε μέχρι να το επιτρέψει ο καιρός «οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, να τηρούν υποχρεωτικά τα όρια ταχύτητας και όσοι κινούνται σε ορεινές περιοχές να φέρουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες».

Πλημμύρες στους δρόμους

Το κομμάτι της Βογιάννου από τον κόμβο της Γεννηματά ήταν απροσπέλαστο από τα νερά την Τετάρτη το απόγευμα. Η τροχαία έκλεισε τη διέλευση των οχημάτων για λόγους ασφαλείας.

Χιόνι στις σκεπές

Υπάρχουν ακόμα ορεινότερα χωριά και οικισμοί όπου το χιόνι παραμένει και το πρόβλημα του βάρους στις σκεπές, έχει κάνει την εμφάνισή του.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back