Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά από 55 ημέρες…

Εικόνα του άρθρου Μετά από 55 ημέρες…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/05/2020, 18:26
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Εξιτήριο μετά από 55 μέρες νοσηλείας ετοιμάζεται να πάρει ο 60χρονος οδηγός βουνού από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook.

Στην επίσημη ενημέρωση από τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας  Ηπείρου, δεν γίνεται σχετική αναφορά. Αναφέρεται δε, ότι «ο ασθενής από τα Ιωάννινα ο οποίος νοσηλεύεται σε παθολογική κλινική εξακολουθεί να είναι πολύ καλά στην υγεία του».

Στην ίδια ενημέρωση, σημειώνεται κατά τη χτεσινή ημέρα εξετάστηκαν από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 94 νέα δείγματα. Τα οκτώ ήταν από το Νοσοκομείο Κέρκυρας,  τα πέντε από το Νοσοκομείο Λευκάδας και τα υπόλοιπα από τα νοσοκομεία της Ηπείρου. Όλα ήταν αρνητικά. Yπενθυμίζεται ότι ο μεγάλος αριθμός των δειγμάτων οφείλεται στην επαναλειτουργία των τακτικών χειρουργείων και τον υποχρεωτικό προεγχειρητικό έλεγχο των ασθενών για Covid-19.

Η Πολιτική Προστασία κάνει γνωστό, τέλος, ότι το σαββατοκύριακο θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση μόνο αν υπάρξει αξιόλογο περιστατικό.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back