Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μεγαλώνει… το Δημαρχείο Ζίτσας

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/10/2019, 21:06
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στην επέκταση του δημαρχιακού μεγάρου στην Ελεούσα αποφάσισε να προχωρήσει ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Ζίτσας. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος Ι» του υπουργείου Εσωτερικών με το ποσό των 800.000 ευρώ!

Η παρέμβαση στο νυν κτίριο αφορά την καθαίρεση της στέγης και την προσθήκη ενός ορόφου. Το δημοτικό συμβούλιο καθόρισε και τον τρόπο δημοπράτησης του έργου.

«Η επέκταση του υπάρχοντος κτιρίου του Δημαρχείου κρίνεται επιβεβλημένη και αναγκαία καθώς οι ανάγκες διαρκώς αυξάνονται». Με την υλοποίηση του έργου προστίθεται ακόμη ένας όροφος στο κτίριο εξασφαλίζοντας ιδανικές συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος για τους υπαλλήλους και εξαιρετικούς χώρους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας και των πολιτών που θα απευθύνονται στις υπηρεσίες μας» ανέφερε στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος. 

Πρόσθεσε δε ότι «με δεδομένο ότι έχουμε έτοιμες τις μελέτες ξεκινάμε με γοργούς ρυθμούς τη δημοπράτηση του έργου προκειμένου να έχουμε όσο το δυνατό πιο σύντομα ένα δημαρχιακό κατάστημα αντάξιο του Δήμου μας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back