«Μεγάλες οι ευθύνες της κυβέρνησης»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/05/2019, 19:13

Με δήλωση του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου της Β. Μπαμπούλια, η Λαϊκή Συσπείρωση τονίζει σχετικά με τους ΤΟΕΒ και τις προτάσεις Καχριμάνη-Ριζόπουλου ότι «οι ευθύνες της κυβέρνησης για το ζήτημα αυτό είναι μεγάλες και πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα ώστε να εξασφαλιστεί μόνιμα, με επάρκεια, με φθηνό νερό η άρδευση των χωραφιών της μικρομεσαίας αγροτιάς».

Συμπληρώνει ότι οι δύο υποψήφιοι «αυτό που κάνουν είναι να συσκοτίζουν την αιτία του προβλήματος ρίχνοντας χρυσόσκονη στην βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ και την Κοινή Αγροτική Πολιτική της (ΚΑΠ) όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

Καταλήγει καλώντας τους παραγωγούς «να οργανωθούν σε αγροτικούς συλλόγους διεκδικώντας άμεσα μέτρα στήριξης του αγροτικού εισοδήματος όπως: άμεση μείωση της τιμής του αγροτικού ρεύματος κατά 50%, φτηνό αρδευτικό νερό από τους ΤΟΕΒ, να καταργηθεί το ‘περιβαλλοντικό’ τέλος άρδευσης/ύδρευσης, οι υπηρεσίες άρδευσης να έχουν αποκλειστικά δημόσιο χαρακτήρα και να μη λειτουργούν ως επιχειρήσεις με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια κ.λπ.».




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back