Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με τη συνδρομή ιδιώτη για άλλους 2+2 μήνες

Εικόνα του άρθρου Με τη συνδρομή ιδιώτη για άλλους 2+2 μήνες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/01/2021, 18:06
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η παροχή υπηρεσιών από ιδιώτη στην αποκομιδή απορριμμάτων στις Δημοτικές Ενότητες Μπιζανίου και Παμβώτιδας και σε κάποιες περιοχές του Δήμου Ιωαννιτών συνεχίζεται.

Μετά τον καλοκαιρινό διαγωνισμό για 2+2 μήνες ανάθεσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας, η δημοτική αρχή Ιωαννίνων αποφάσισε να προχωρήσει σε απευθείας ανάθεση της ίδιας υπηρεσίας για άλλο τόσο χρονικό διάστημα στην ίδια εταιρία.

Η σχετική απόφαση πάρθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιωαννιτών, με τη σύμφωνη γνώμη της παράταξης «Ιωάννινα_2023», σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημαρχείου. Εκ μέρους της «Ενότητας Πολιτών» καταψήφισε ο Θωμάς Γιωτίτσας, ο οποίος είχε «προαναγγείλει» τη θέση του από χτες, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (διαβάστε εδώ).

Σύμφωνα με την απόφαση ο ιδιώτης, η εταιρία Enact, θα συνεχίσει να εργάζεται για την αποκομιδή 1000 τόνων το μήνα, για διάστημα δύο μηνών με τον Δήμο να διατηρεί το δικαίωμα παράτασης για άλλους δύο μήνες και για το ήμισυ της ποσότητας.

Η δημοτική αρχή καταθέτει στην ανακοίνωσή της την εκτίμηση ότι «η ανάγκη συνδρομής ιδιώτη για την αποκομιδή των απορριμμάτων αποτελεί αναγκαιότητα. Κάτι τέτοιο άλλωστε συνέβαινε σταθερά από το 2011 και μέχρι το φθινόπωρο του 2019».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back