Με 160 τενίστες το 3ο Ioannina ITF Cup

Εικόνα του άρθρου Με 160 τενίστες το 3ο Ioannina ITF Cup
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/07/2018, 12:38

Ξεκίνησαν οι αγώνες του 3ου Ioannina ITF CUP Juniors στο Γιαννιώτικο Σαλόνι. Περίπου 160 αθλητές και αθλήτριες και οι αποστολές των ομάδων τους βρίσκονται στα Γιάννενα για τους αγώνες που ξεκινούν στις 9 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 9 το βράδυ, μέχρι τις 16 Ιουλίου.

Μετά την περσινή επιτυχία του γιαννιώτη αθλητή του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων Βασίλη Βαρδάκη που ήταν ο νικητής του ITF Juniors Ioannina Cup 2017, οι προσδοκίες είναι μεγαλύτερες.  Φέτος, ανάμεσα στους αθλητές που συμμετέχουν είναι και οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων (OAI) Νίκος Ρόζος και Ανδρέας Τζέλης.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Ιωαννίνων Κώστας Ευθυμίου ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές Περιφέρεια και Δήμο, υπογραμμίζοντας τη «σημασία της διοργάνωσης και για την ίδια την πόλη που φιλοξενεί εκατοντάδες αποστολές από όλο τον κόσμο οι οποίοι γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές της περιοχής μας».

Επίσης, ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας και  πρόεδρος του Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας Δημήτρης Κοτσαρίνης, τόνισε ότι «η διοργάνωση δίνει την δυνατότητα σε έλληνες και ξένους παίκτες να ανεβάσουν την βαθμολογία τους ενώ παράλληλα στρέφει την διεθνή προβολή στα Γιάννενα».



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back