Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 8-09-2018, 15:54
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Ακυρώνεται η προγραμματισμένη γι απόψε Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, εξ αναβολής συναυλία του Κωστή Μαραβέγια το Γιαννιώτικο Σαλόνι. Η ακύρωση, λίγες ώρες πριν, έρχεται να «υπογράψει» ένα ταραγμένο συναυλιακά, καλοκαίρι, για το Πνευματικό Κέντρο, που μπλέχτηκε σε διάφορες περιπέτειες.

Σύμφωνα με τις δύο ανακοινώσεις του Πνευματικού Κέντρου, καθότι η δεύτερη διευκρινίζει ότι η συναυλία ακυρώνεται εξαιτίας δυσμενούς καιρικής πρόβλεψης, λόγος για τον οποίο είχε ακυρωθεί και η πρώτη προγραμματισμένη συναυλία του καλλιτέχνη, στις 24 Ιουνίου. Στην πρώτη ανακοίνωση, το Πνευματικό Κέντρο αναφέρει «τεχνικά κωλύματα» της εταιρίας παραγωγής.  Η εταιρία διευκρινίζει ότι το Πνευματικό Κέντρο κατέβαλλε κάθε προσπάθεια να γίνει η συναυλία. 

Τα εισιτήρια επιστρέφονται ως εξής: 

Όλα τα εισιτήρια επιστρεφονται στο Πνευματικό Κέντρο  από αύριο 9/9 και ώρες 11-1 το πρωί και 6-9 το απόγευμα  στο ταμείο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών. 

Όσοι-ες έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήρια απευθύνονται στα 13855 & support@viva.gr
 Όσοι-ες εχουν αγοράσει εισιτηρια με μετρητά απο το δίκτυο της viva (seven spot , media markt κ.α.) επικοινωνούν με το 6932323340 απο τη Τριτη 11 Σεπτεμβρίου ή με mail στο mojolive@outlook.com200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα