Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μαθαίνοντας ανακύκλωση στα Λιθαρίτσια

Εικόνα του άρθρου Μαθαίνοντας ανακύκλωση στα Λιθαρίτσια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/11/2019, 13:54
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στο Πάρκο Λιθαρίτσια θα βρίσκεται μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, το Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, η κινητή μονάδα που έχει αποστολή την ενημέρωση και την εκπαίδευση των μαθητών σε θέματα «κυκλικής οικονομίας».

Το κέντρο επισκέφθηκαν το πρωί ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Βαγγέλης Πήχας και ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Βασίλης Βλέτσας.

Επίσης, το κέντρο υποδέχεται μαθητές και μαθήτριες σχολείων του Δήμου, που παρακολουθούν διαδραστικά προγράμματα, παίζουν και μαθαίνουν.

 «Η ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλους. Η ανακύκλωση είναι μέρος αυτής της διαδικασίας, το πιο σημαντικό. Η ευαισθητοποίηση και η εκπαίδευση των μαθητών είναι από τις πιο αξιόλογες δράσεις που μπορούν να συμβάλουν ώστε η ανακύκλωση να μπει σε όλα τα σπίτια» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ελισάφ.

Η Αγγελική Χατζηνικολάου, εκπρόσωπος του κέντρου, κάλεσε το μαθητικό πληθυσμό να επισκεφθεί τη μονάδα και «να γίνουν οι πρεσβευτές της ανακύκλωσης στις οικογένειές τους».

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back