Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μ. Τζούφη: Στον περιφερειάρχη για διάφορα προβλήματα

Εικόνα του άρθρου Μ. Τζούφη: Στον περιφερειάρχη για διάφορα προβλήματα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/08/2017, 13:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη επισκέφθηκε την Παρασκευή η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη με στόχο να ενημερωθεί για την εξέλιξη κάποιων έργων αλλά και για να του ζητήσει τη συνδρομή του.

Από τα βασικά θέματα συζήτησης ήταν ο δρόμος προς Λάιστα (σ.σ. η κ. Τζούφη κατάγεται από το Ανατολικό Ζαγόρι), με τον κ. Καχριμάνη να αναφέρει ότι η μελέτη βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί την άνοιξη. Ωστόσο, ο περιφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι μέσα στον χειμώνα θα γίνουν κάποιες παρεμβάσεις για να είναι εφικτή η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην προβληματική αυτή πρόσβαση.

Η κ. Τζούφη έθεσε, μεταξύ άλλων, στον περιφερειάρχη το ζήτημα της ανανέωσης του εξοπλισμού του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και του ζήτησε να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια την εγκατάσταση νέου πλυντηρίου ιματισμού, το οποίο θα μπορούσε να καλύπτει όχι μόνο τις ανάγκες του νοσοκομείου αλλά και όλων των δομών κοινωνικής προστασίας της Ηπείρου. Ο κ. Καχριμάνης τόνισε ότι χρήματα από τον φετινό προϋπολογισμό δεν περισσεύουν. Δεσμεύτηκε όμως να παρέμβει προκειμένου να βρεθεί το κατάλληλο χρηματοδοτικό εργαλείο.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back