Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μ. Ελισάφ με υποψηφίους Περάματος

Εικόνα του άρθρου Μ. Ελισάφ με υποψηφίους Περάματος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/01/2019, 17:13
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Με τους υποψηφίους της Δημοτικής Ενότητας Περάματος συναντήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» και υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ. Η συνάντηση έγινε με σκοπό τη συζήτηση των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή και την κατάθεση προτάσεων που θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της παράταξης.

Ο τουρισμός και ο πρωτογενής τομέας αποτελούν δύο βασικούς μοχλούς ανάπτυξης σε αυτή την περιοχή. «Ο συνδυασμός τους θα μπορούσε να τη μετατρέψει σε ένα πρότυπο ανάπτυξης, όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Αντίθετα τα τελευταία χρόνια οι οικονομικές δραστηριότητες συρρικνώνονται και οι υποδομές υποβαθμίζονται» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Οι υποψήφιοι της Δημοτικής Ενότητας Περάματος ανέδειξαν την αναγκαιότητα αναβάθμισης του παραλίμνιου μετώπου και αξιοποίησης των εγκαταστάσεων στο λιμανάκι, οι οποίες μένουν σε αχρηστία και έχουν υποστεί πολλές καταστροφές.

Επίσης τόνισαν την ανάγκη αποκέντρωσης των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων ώστε να αξιοποιηθούν κλειστές αίθουσες και ανοιχτοί χώροι.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back