Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Λειτουργεί η νέα μονάδα πλυντηρίων

Εικόνα του άρθρου Λειτουργεί η νέα μονάδα πλυντηρίων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/08/2019, 16:43
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία προμήθειας και εγκατάστασης της νέας μονάδας πλυντηρίων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, με δυναμικότητα 480 Kg/ώρα  και τέθηκε από σήμερα (12/8) σε πλήρη λειτουργία.

Η υποδομή περιλαμβάνει τη μονάδα πλυντηρίων που εγκαταστάθηκε στο ΠΓΝΙ (βασική μονάδα), τα δύο μικρότερης δυναμικότητας πλυντήρια που εγκαταστάθηκαν στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, και τον εξοπλισμό μεταφοράς του ιματισμού, που, όπως αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου σε ανακοίνωσή της, «αντικατέστησε τον από τριακονταετίας παλαιό και προβληματικό εξοπλισμό». Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ), με τη συμβολή της Περιφέρειας Ηπείρου και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, με συνολικό κόστος της τάξης των 950.360 ευρώ.

«Η επένδυση αυτή έλυσε χρονίζοντα προβλήματα και στα δύο νοσοκομεία και είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες όλων των δομών υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου σύμφωνα και με το τεχνικό δελτίο, διασφαλίζοντας μια σημαντική εξοικονόμηση Δημοσίων Πόρων. Η οργάνωση της λειτουργίας τους στην κατεύθυνση αυτή αποτελεί πρόκληση και στόχο των υπηρεσιών των δομών υγείας της περιοχής μας» τονίζει η διοίκηση, ευχαριστώντας τις υπηρεσίες και το τμήμα Προμηθειών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back