Oikonomou pisoi

ΛΑΣΥ Ζίτσας: «Πάρτε μέτρα για τον παιδικό Βουνοπλαγιάς»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/10/2022, 12:34

H Λαϊκή Συσπείρωση Ζίτσας Ζίτσας καλεί τη δημοτική αρχή να πάρει μέτρα για τον παιδικό σταθμό Βουνοπλαγιάς, κατηγορώντας την ότι «μεθοδεύει το κλείσιμό του».

Αναφέρει ότι «μετά από τόσα χρόνια απαξίωσης και συνειδητής υποβάθμισης», ο παιδικός σταθμός της Βουνοπλαγιάς έφτασε να έχει μόλις 7 παιδιά με voucher.

«Αντί λοιπόν να προβληματιστεί έστω και στο ελάχιστο, η δημοτική αρχή εξαπέλυσε μια επίθεση κατασυκοφάντησης των εργαζόμενων για τις μειωμένες εγγραφές, παρά το γεγονός ότι είναι γνωστό το εξαιρετικό εκπαιδευτικό τους έργο. Στο απόγειο της αδιαφορίας απέναντι στις ανάγκες των παιδιών της Βουνοπλαγιάς, ένα μήνα μετά την έναρξη της χρονιάς, κι ενώ τα νήπια ακόμα δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον, η διοίκηση απομάκρυνε τη μία από τις δύο μόνιμες δασκάλες και έφερε στη θέση της μια εργαζόμενη μέσω προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, της οποία η σύμβαση λήγει τον Ιανουάριο» αναφέρει η παράταξη.

Σημειώνει ότι τον προσεχή Ιανουάριο θα λήξει η κοινωφελής εργασία και θα απομακρυνθεί η καθαρίστρια.

«Aντί η δημοτική αρχή να πάρει μέτρα για να μην είναι δύσκολος χειμώνας, όπως όλοι λένε, βάζει το χέρι της για να γίνει δύσκολος ο χειμώνας για τα παιδιά και τους γονείς που είναι στον παιδικό σταθμό» καταλήγει η παράταξη, ζητώντας άμεση συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το θέμα και να μην κλείσει ο παιδικός σταθμός.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back