Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Λάρνακα-Άκτιο αντί για Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Λάρνακα-Άκτιο αντί για Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/08/2019, 18:44
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η γραμμή Λάρνακα-Γιάννενα… άλλαξε προσωρινά και πήγε στο Άκτιο. Από εκεί, οι επιβάτες επιβιβάζονται σε λεωφορεία και μεταφέρονται στα Γιάννενα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στην αντίστροφη διαδρομή, με λεωφορείο από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Η… πολύπαθη αεροπορική γραμμή συνέχισε και φέτος με διάφορες «αναταράξεις», οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις από το επιβατικό κοινό. Η εταιρία εδώ και λίγο καιρό ενημέρωνε τους επιβάτες ότι δεν είναι δυνατή η προσέγγιση στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων λόγω τεχνικού προβλήματος. Αυτό, έγκειται στο ότι το ναυλωμένο (λόγω της μεγάλης, καλοκαιρινής κίνησης) αεροσκάφος δεν είχε σύστημα προσέγγισης συμβατό με αυτό των Ιωαννίνων.

Το θέμα είναι ότι σήμερα (23 Αυγούστου), μια αναζήτηση στο site της εταιρίας δείχνει πτήση από και προς Ιωάννινα, ενώ το αεροδρόμιο της Λάρνακας δείχνει πτήση προς Άκτιο… Η εταιρία πάντως ενημερώνει τους επιβάτες για την αλλαγή και τις προβλεπόμενες μετακινήσεις.

Επίσης, η εταιρία φαίνεται ότι θα αλλάξει την πολιτική της από και προς Ιωάννινα. Το επόμενο διαθέσιμο δρομολόγιο είναι στις 27 Σεπτεμβρίου και η συνέχεια δεν θα είναι σε εβδομαδιαία βάση, αλλά σε επιλεγμένες ημερομηνίες…

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back