Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κύκλωμα διακίνησης ανθρώπων εξάρθρωσε η αστυνομία

Εικόνα του άρθρου Κύκλωμα διακίνησης ανθρώπων εξάρθρωσε η αστυνομία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/07/2021, 17:08
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τρία μέλη που η αστυνομία κατηγορεί για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ανθρώπων χωρίς χαρτιά, συνέλαβε η αστυνομία των Ιωαννίνων.

Κατηγορούνται για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της διευκόλυνσης μεταφοράς και εξόδου από τη χώρα αλλοδαπών και της εξασφάλισης καταλύματος για την απόκρυψή τους. Επίσης, 17 άτομα κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Χτες, Πέμπτη πρωί, η αστυνομία εντόπισε φορτηγό με κατεύθυνση την Κακαβιά, μετά από «αξιοποίηση πληροφοριών», όπως αναφέρει το αστυνομικό  δελτίο. Στο όχημα επέβαιναν οκτώ άτομα χωρίς χαρτιά.

Η αστυνομική έρευνα οδήγησε στο κύκλωμα, τα μέλη του οποίου, τουλάχιστον κατά τον τελευταίο μήνα, δραστηριοποιούνταν στη συστηματική διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα ανθρώπων μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου με 200 ευρώ κόστος για το κάθε άτομο.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 12.380 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή των 3 μελών του κυκλώματος, 4 κινητά τους τηλέφωνα καθώς και το όχημα που χρησιμοποιούσαν

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back