Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ναπ. Ζέρβα κι όχι μόνο

Εικόνα του άρθρου Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Ναπ. Ζέρβα κι όχι μόνο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/04/2019, 02:21
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων επί των οδών Ναπ. Ζέρβα, Ακαδημίας, Σμύρνης και Αράπη λόγω εκτέλεσης εργασιών διαμόρφωσης των οδών θα ισχύσει από την Κυριακή 21 Απριλίου έως το τέλος των εργασιών. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο Δήμος Ιωαννιτών. 

Με την ίδια ανακοίνωση, γίνεται επίσης γνωστό ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία στη λωρίδα κυκλοφορίας κοντά στη νησίδα στην είσοδο της πόλης, επί της λεωφόρου Δωδώνης-εθνικής οδού Ιωαννίνων-Άρτας, στο ρεύμα ανόδου και καθόδου, από 20 έως 22 Απριλίου, από τις 7.30 το πρωί έως το τέλος των εργασιών. Η απαγόρευση αυτή γίνεται λόγω εργασιών κοπής χόρτων.

ΣΧΟΛΙΑ
Επικτητος
Νωρίς το θυμήθηκε ο Δήμος......ένα μήνα πριν τις εκλογές,μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα που γίνεται το αδιαχώρητο στις παραπάνω οδούς από τα αυτοκίνητα,γιατί είναι η σύνδεση Σπύρου Λάμπρου και Δωδώνης. Σημειωτέον τσακίζει και την αγορά της Ν.Ζέρβα. Αναρωτιέμαι τους υπόλοιπους δρόμους σε ολα τα Ιωάννινα που είναι χρέπια ,πότε θα τους φτιάξει? Μάλλον στις επόμενες εκλογές ο επόμενος δήμαρχος! !! Είστε για βοσκότοπους μόνο στον Δήμο και κλαρινοπανύγηρα,για τίποτα άλλο! !!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back