Oikonomou pisoi

«Κολλάει στο παραλίμνιο και όχι στα σούπερ μάρκετ;»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/04/2020, 18:36

Η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο και η Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα, με ανακοίνωσή τους για την απαγόρευση κυκλοφορίας στον Μώλο και στον Φρόντζο, κατηγορούν δήμαρχο και περιφερειάρχη ότι «εδώ και δύο βδομάδες ‘κοσκίνιζαν’, για να κλείσουν οριστικά τον Μώλο και τον Φρόντζο, καθώς και σημεία όπου συχνάζουν περιπατητές ή αθλούμενοι.  Την ίδια ώρα, ο καθηγητής Τσιόδρας δίνει σαφείς εντολές για κίνηση, με κανόνες ασφαλείας, για να συμπληρωθεί το σκηνικό της αντίφασης».

Οι δύο παρατάξεις διερωτώνται εάν «είναι πιο ασφαλείς οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ και οι πελάτες, όπου συχνά δεν τηρούνται οι κανόνες απόστασης και ασφαλείας, αλλά όχι στη βόλτα με αποστάσεις, σε ανοιχτό χώρο; Είναι πιο ασφαλής η βόλτα στους δρόμους της πόλης, παρά στους πιο ανοιχτούς της χώρους;».

Καταλογίζουν «βιασύνη και προχειρότητα» και συμπληρώνουν ότι «αν θέλετε πραγματική προστασία του λαού, διοχετεύστε τους πόρους και την πολιτική πίεση προς την κυβέρνηση, που αρνείται επίμονα να δημιουργήσει νέες κλίνες ΜΕΘ, να προσλάβει μόνιμο προσωπικό στην Υγεία, να προμηθεύσει τους εργαζόμενους σε όλους τους χώρους με επαρκή και κατάλληλα μέσα ασφαλείας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back