ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΚΙΝΑΛ: Μπορεί να στηρίξει, μπορεί και όχι…

Εικόνα του άρθρου ΚΙΝΑΛ: Μπορεί να στηρίξει, μπορεί και όχι…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/11/2018, 18:29
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το ΚΙΝΑΛ στον Δήμο Ιωαννιτών θα ακολουθήσει άλλη τακτική σε σχέση με την Περιφέρεια Ηπείρου, όπου ανέδειξε ως εκλεκτό τον Δημήτρη Δημητρίου. Η πολύ ρευστή κατάσταση που επικρατεί ακόμα στις υποψηφιότητες, αλλά και η «συγγενική» πολιτική σχέση του χώρου του ΠΑΣΟΚ με υποψηφίους, δεδηλωμένους και εν δυνάμει, συν τη βιασύνη που έχει επιδείξει η ΝΔ να «οριοθετήσει» τη θέση της απέναντι στην υποψηφιότητα του Μωυσή Ελισάφ και την «επίδοση χρίσματος» στην Τατιάνα Καλογιάννη, προκαλεί αναμονή.

Τη Δευτέρα το πρωί βρέθηκε στα Γιάννενα η Εύη Χριστοφιλοπούλου, βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να μιλήσει από κοντά με τους υποψηφίους και τα στελέχη.

Η κα Χριστοφιλοπούλου θα έχει επαφές τόσο με τον Μωυσή Ελισάφ, όσο και με τον Θωμά Μπέγκα. Εκπεφρασμένο ενδιαφέρον για συμμετοχή στις εκλογές ως υποψήφιος έχει και ο πρώην αντιδήμαρχος Βασίλης Μασσαλάς, ο οποίος ήταν υποψήφιος της ΔΗΣΥ και προέρχεται από τη ΔΗΜΑΡ.

Η βουλευτής της ΔΗΣΥ, που συναντήθηκε ήδη με τον κ. Ελισάφ, δεν ξεκαθάρισε τις θέσεις του ΚΙΝΑΛ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να στηριχτεί ή και να μη στηριχτεί τελικά επίσημα, κάποιος υποψήφιος.

Έτσι και αλλιώς, το πρώτο δείγμα του χώρου στα Γιάννενα είναι αρνητικό σε συνεργασίες, στις οποίες εμπλέκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως φάνηκε από τους χειρισμούς στην Περιφέρεια Ηπείρου.




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back