Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΚΙΝΑΛ εκτός συνεργασίας

Εικόνα του άρθρου ΚΙΝΑΛ εκτός συνεργασίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/05/2018, 18:28
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το Κίνημα Αλλαγής Ιωαννίνων παίρνει αποστάσεις από την κοινή εκδήλωση (και πολιτικό στίγμα για τον «Κλεισθένη Ι», των παρατάξεων «Ήπειρος της Ανατροπής» και «Συμμαχία Ηπειρωτών».

Παρότι ο πολιτικός χώρος (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι) στήριξε αναφανδόν στις προηγούμενες εκλογές τη «Συμμαχία Ηπειρωτών», αποφεύγοντας κατά τα συνηθισμένα να δώσει χρίσμα, τώρα διαχωρίζει τη θέση του, λέγοντας ότι έχει δική τουπρόταση»Οι συναινέσεις αποτελούν το θεμέλιο λίθο για να οικοδομηθεί μια Ελλάδα ισχυρή, με ανάπτυξη, παραγωγή, ευημερία, κοινωνική δικαιοσύνη και να αφήσει πίσω της τα πέτρινα χρόνια της κρίσης. Το Κίνημα Αλλαγής έχει κάνει πράξη στο κοινοβούλιο τη συναίνεση και συνεργασία, προτάσσοντας όχι το κομματικό συμφέρον αλλά το καλό της χώρας» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Σε ό,τι αφορά πάντως τη συνεργασία των δύο παρατάξεων, φαίνεται ότι το ΚΙΝΑΛ δεν βρίσκει… έδαφος συναίνεσης. «Είναι ουτοπικό να βρεθούν κοινά σημεία με ανθρώπους που πολιτεύτηκαν με αυταπάτες τα τελευταία χρόνια» αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back