Oikonomou pisoi

Κατηγορίες για «νομολαγνεία»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/11/2019, 00:03

Η Ενότητα-Συσπείρωση κατηγορεί τη ΔΑΣ για τη στάση της στο υπηρεσιακό συμβούλιο, σχετικά με την αναγνώριση προϋπηρεσίας γεωπόνου.

«Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου εισηγήθηκε στο υπηρεσιακό θετικά για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας του γιατί συντρέχανε όλες οι προϋποθέσεις σύμφωνα με το νόμο» αναφέρει η παράταξη.

Καταγγέλλει τη ΔΑΣ και την πρόεδρο του συλλόγου ότι «επέμενε ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις και εγκαλούσε τον προϊστάμενο του Δήμου εάν έγινε έλεγχος νομιμότητας όπως ρητά αναφέρει ο νόμος».

Μάλιστα, η παράταξη κατηγορεί την πρόεδρο ότι «βγαίνει βασιλικότερη του υπουργού Γεωργιάδη ως θεματοφύλακας της νομιμότητας απέναντι στους εργαζόμενους και να φανταστεί κανείς ότι πριν από λίγο καιρό φώναζε δήθεν και υπερθεμάτιζε υπέρ της καθαρίστριας που είχε παραποιήσει το απολυτήριο για να μπει στο δημόσιο και ότι αυτό το αντεργατικό κράτος- που τέτοιο είναι - ήθελε να τη διώξει από τη δουλειά».

Το θέμα φαίνεται να είναι ότι ο εν λόγω υπάλληλος, πριν από μερικά χρόνια ήταν στο ίδιο ψηφοδέλτιο με την πρόεδρο και τώρα, δεν είναι πια. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η Ενότητα-Συσπείρωση: «Η καθαρίστρια δεν ήταν μέλος του συλλόγου και κράτησαν αυτή τη στάση, ο γεωπόνος που είναι ενεργό μέλος του συλλόγου μας και κατέβαιναν πριν λίγα χρόνια στο ίδιο ψηφοδέλτιο αυτή τη στάση προσδοκούσαν;».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back