Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

Καταγγελία για σεξιστικά σχόλια στην ΕΛΜΕ Πρέβεζας

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/10/2021, 11:51

Η Μετωπική Αριστερή Παρέμβαση καθηγητών Πρέβεζας καταγγέλλει τη ΔΑΚΕ, στην ΕΛΜΕ Πρέβεζας, αλλά και πανελλαδικά ως «καλοθελητή και υποστηρικτή» της αξιολόγησης.

Για τη ΔΑΚΕ εκπαιδευτικών Πρέβεζας, καταγγέλλει το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΜΕ Κ. Σαμωνά: «Υπερασπιζόμενος στο ακέραιο την κυβερνητική πολιτική της υποταγής της παιδείας στους νόμους της αγοράς, υπέρμαχος της αξιολόγησης των σχολικών μονάδων, αφού φρόντισε να εξασφαλίσει τη θέση του στο πρότυπο γυμνάσιο Πρέβεζας κόντρα και ενάντια στη θέληση του κλάδου και της πλειοψηφίας του ίδιου του συλλόγου, βρέθηκε σε τρομερή αμηχανία στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Πρέβεζας, όταν δέχτηκε δριμεία κριτική για τη στάση του ως συνδικαλιστής από μέλος της Μετωπικής Αριστερής Παρέμβασης καθηγητών Πρέβεζας».

Επίσης, τον καταγγέλλει ότι την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου σε διαδικτυακή ενημέρωση της ΕΛΜΕ Πρέβεζας «ανάρτησε υβριστικό σεξιστικό σχόλιο την στιγμή που πήρε τον λόγο η συγκεκριμένη συναδέλφισσα που του έκανε την κριτική και στη συνέλευση».

Η παράταξη καλεί τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας από το Μέτωπο δράσης και αλληλεγγύης (ΣΥΡΙΖΑ) και την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΠΑΜΕ) «να πάρουν θέση και να πάψουν να ‘προστατεύουν’» την απαράδεκτη στάση του μέλους της ΔΑΚΕ.

Τέλος, καλεί στην απεργία της 11ης Οκτωβρίου και στην συγκέντρωση στις 10.30 το πρωί, στα δικαστήρια.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back