Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός στο Ζαγόρι

Εικόνα του άρθρου Κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός στο Ζαγόρι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/12/2018, 16:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τον προϋπολογισμό και το ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης του Δήμου Ζαγορίου  για το 2019 ενέκρινε κατά πλειοψηφία, το δημοτικό συμβούλιο σε ειδική συνεδρίαση το απόγευμα της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου. Η έγκαιρη ψήφιση του και η αναμενόμενη έγκριση του από την

 «Ο προϋπολογισμός που καλούμαστε να εγκρίνουμε είναι ο τελευταίος της δημοτικής περιόδου, είναι  πραγματικός και ταυτόχρονα αναπτυξιακός, δεδομένου ότι περιλαμβάνει πέρα από τις αναγκαίες λειτουργικές και λοιπές δαπάνες και σειρά μεγάλων και σημαντικών έργων που θα καλύψουν κενά σε υποδομές, θα δώσουν λύσεις στις ασχολίες των κατοίκων και την καθημερινότητα τους, καθώς και υποβοήθηση στον τουρισμό που αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο οικονομικής ανάπτυξης του τόπου μας», τόνισε στην εισήγηση του ο δήμαρχος Βασίλης Σπύρου.

Σε ότι αφορά τα τέλη, όπως ανέφερε ο κ. Σπύρου,  ο Δήμος δεν προχώρησε σε καμιά αύξηση, ούτε και στα ανταποδοτικά και προσπαθεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες για την αποκομιδή των απορριμμάτων και τον ηλεκτροφωτισμό.

Ο προϋπολογισμός ψηφίστηκε από 8 δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και ένα της ελάσσονος, ενώ οι υπόλοιποι 7 παρόντες έδωσαν στην ουσία αρνητική ψήφο, δηλώνοντας «ναι» ή «παρών» καταψηφίζοντας ή ψηφίζοντας  επιμέρους δαπάνες.




















ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back