Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΚΑΠΗ, Νο13 στα Καρδαμίτσια

Εικόνα του άρθρου ΚΑΠΗ, Νο13 στα Καρδαμίτσια
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/03/2019, 16:24
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το 13ο ΚΑΠΗ του απέκτησε ο ΟΚΠΑΠΑ του Δήμου Ιωαννιτών. Τη νέα δομή, η οποία βρίσκεται στα Καρδαμίτσια, εγκαινίασε ο  πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Φίλιππος Τσουμάνης, παρουσία του μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου, ο οποίος τέλεσε και τον αγιασμό.

«Με χαρά και συγκίνηση παραδίδουμε σήμερα μια ακόμη δομή του ΟΚΠΑΠΑ, αυτή τη φορά για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Θέλω να ξέρετε ότι ο χώρος αυτός είναι δικός σας και είμαι σίγουρος ότι θα τον αγαπάτε και θα τον φροντίζετε. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε μεριμνήσει να λειτουργεί σωστά για τη δική σας εξυπηρέτηση», τόνισε ο κ. Τσουμάνης ευχαριστώντας τις υπηρεσίες του ΟΚΠΑΠΑ, την Τεχνική Υπηρεσία και όλους όσους εργάστηκαν για τη λειτουργία του νέου ΚΑΠΗ.

Από την πλευρά του, ο μητροπολίτης εξέφρασε τη χαρά του για την αύξηση των δομών του ΟΚΠΑΠΑ. «Αποδεικνύεται ότι η δημοτική αρχή δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον και την ευαισθησία της στις κοινωνικές ανάγκες των πολιτών» είπε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών, στα 13 ΚΑΠΗ του ΟΚΠΑΠΑ απασχολούνται 15 υπάλληλοι και εξυπηρετούνται περίπου 3.400 μέλη. Οι υπηρεσίες των κέντρων απευθύνονται σε άντρες και γυναίκες άνω των 60 ετών που κατοικούν στην περιοχή λειτουργίας τους ανεξάρτητα από την οικονομική και κοινωνική τους κατάσταση.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back