Συντακτης: Γιώργος Τσαντίκος
Δημοσιευση: 15-04-2019, 16:07
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Κανονισμό εργασίας απέκτησε η ΔΕΥΑ Ιωαννίνων, με τον οποίο καθορίζονται θέματα πρόσληψης προσωπικού, λύσης σύμβασης εργασίας, υποχρεώσεων εργαζόμενων, άδειες, πειθαρχικά κ.λπ.

«Μετά από ειλικρινείς διαβουλεύσεις καταλήξαμε με τους εργαζόμενους στην κατάρτιση του πρώτου κανονισμού εργασίας της ΔΕΥΑΙ βάζοντας έτσι ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο είμαστε σίγουροι ότι η επιχείρηση θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο» τόνισε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και συμπλήρωσε ότι «η διαδικασία όλο το προηγούμενο διάστημα για την ολοκλήρωση του κανονισμού ήταν άψογη και η υπογραφή του δείχνει τη διάθεση που έχουμε για συνεργασία με το προσωπικό της ΔΕΥΑΙ», κατά την υπογραφή του κανονισμού με εκπροσώπους των εργαζόμενων. Παρών ήταν και ο αντιπρόεδρος, Μάκης Χρυσοστόμου.

«Το περιεχόμενο του κανονισμού συνάδει με την ισχύουσα νομοθεσία και η κατάρτισή του αποτελεί προϋπόθεση κλίματος εργασιακής ειρήνης και απαραίτητο εργαλείο για την εύρυθμη  λειτουργία της επιχείρησης» σημειώνει η δημοτική αρχή.200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα