Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Καλύτερη και στενότερη συνεργασία»

Εικόνα του άρθρου «Καλύτερη και στενότερη συνεργασία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/09/2019, 15:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Δημήτρη Δημητρίου συνάντησε ο δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ στο γραφείο του και συζήτησαν προοπτικές για «καλύτερη και στενότερη συνεργασία» των δύο φορέων.

Συζήτησαν επίσης τρόπους ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, «ειδικά της νεανικής» σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, οι οποίοι «θα οριστικοποιηθούν εκ μέρους του Δήμου το αμέσως επόμενο διάστημα με την κατάρτιση του νέου προϋπολογισμού».

Επίσης, συζήτησαν και για την καθαριότητα «που αποτελεί βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής» όπως αναφέρει η ανακοίνωση. «Το στοίχημα είναι ο δήμος να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες. Οι επιχειρηματίες και οι πολίτες από την πλευρά τους θα πρέπει να συμβάλλουν. Μόνο έτσι θα έχουμε μία αποδοτική υπηρεσία και μία  καθαρή πόλη», είπε ο κ. Ελισάφ. Στη συνάντηση πήρε μέρος και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Βαγγέλης Πήχας.

«Οφείλουμε να συνεργαστούμε με το Επιμελητήριο ειδικά στην αξιοποίηση προγραμμάτων και κονδυλίων. Συζητήσαμε για την ανάγκη στήριξης της επιχειρηματικότητας με αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Η συνεργασία θα συνεχιστεί ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε ο κ. Ελισάφ και ο κ. Δημητρίου σημείωσε ότι «ήταν μία γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση η οποία θα συνεχιστεί το επόμενο διάστημα» και ότι «οι πόρτες της συνεργασίας άνοιξαν και το ενδιαφέρον μας για την στήριξη της επιχειρηματικότητας είναι κοινό».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back