Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Καλούμε τους βουλευτές Ιωαννίνων της ΝΔ να απαντήσουν»

Εικόνα του άρθρου «Καλούμε τους βουλευτές Ιωαννίνων της ΝΔ να απαντήσουν»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/11/2021, 21:05
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ιωαννίνων, σε ανακοίνωσή του για το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές, καταγγέλλει την κυβέρνηση και ειδικά τους τέσσερις βουλευτές Ιωαννίνων, κ.κ. Τασούλα, Καλογιάννη, Αμυρά και την κα Κεφάλα, γιατί, όπως τονίζει, το νομοσχέδιο διαλύει τις λαϊκές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους βουλευτές Ιωαννίνων να απαντήσουν: Ποιος κορόιδευε ποιόν. Αυτοί τους αγρότες ή η κυβέρνηση τους ίδιους της τους βουλευτές; Τους καλούμε να εξηγήσουν στους αγρότες, γιατί ψήφισαν – με ονομαστική ψηφοφορία – ένα νομοσχέδιο που βάζει ταφόπλακα στις λαϊκές αγορές. Γιατί δεν εναντιώθηκαν, στις αντιαγροτικές και αντιαναπτυξιακές μεθοδεύσεις του υπουργού ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη; Μήπως ήταν γνώστες των μεθοδεύσεων αυτών  και απλά περίμεναν ότι  το νομοσχέδιο ‘θα περάσει’, χωρίς να εκτεθούν;».

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την κινητοποίηση των αγροτών στις 5 Νοεμβρίου και τονίζει ότι «με αίσθημα ευθύνης, αλλά και με γνώση των αδυναμιών αλλά και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της ελληνικής γεωργίας,  στηρίζει τα αιτήματα των ελαιοπαραγωγών, σταφιδοπαραγωγών, των κτηνοτρόφων, των πωλητών λαϊκών αγορών, των αγορών καταναλωτών, των αγροτών που πλήττονται από τις πολιτικές της κυβέρνησης».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back