Oikonomou pisoi

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ για συγκέντρωση

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/04/2021, 15:38

Η Αγωνιστική Συσπείρωση-ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών καλεί σήμερα σε συμμετοχή στην πανελλαδική μέρα δράσης για τα σχολεία, στις 19.00, στην κεντρική πλατεία.

Στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «η κυβέρνηση, με την εγκληματική της πολιτική, παίζει με την υγεία εκπαιδευτικών και γονέων, με την ψυχική υγεία και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών» και ότι «δεν πήρε κανένα μέτρο για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων από την αρχή της χρονιάς, με αποτέλεσμα να κλείσουν όλα τα σχολεία στις αρχές Νοέμβρη και αρκετά από αυτά να παραμένουν κλειστά για πέντε συνεχόμενους μήνες από τότε».

Προσθέτει ακόμα ότι «το μόνο ‘μέτρο’ που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είναι το self-test. Για μια  ακόμα φορά η κυβέρνηση μεταφέρει τις δικές της ευθύνες στους γονείς, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και κουνάει το δάχτυλο περί υποχρεωτικότητας και υπεύθυνων δηλώσεων».

Μεταξύ άλλων, ζητάει μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και υγειονομικών, πλήρη επίταξη, άνευ όρων, του ιδιωτικού τομέα υγείας, τεστ με ευθύνη του ΕΟΔΥ στα σχολεία, αραίωση μαθητών κ.α.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back