Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Και τα συνεργεία έχουν τα προβλήματά τους

Εικόνα του άρθρου Και τα συνεργεία έχουν τα προβλήματά τους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/02/2019, 15:43
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια σειρά από αιτήματα κατέθεσε στον δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα το σωματείο μηχανοτεχνιτών-φανοποιών και συναφών επαγγελμάτων «Ο Αρχιμήδης». Τον δήμαρχο επισκέφθηκε ο πρόεδρος του σωματείου Χρήστος Μπάης.

Ο κ. Μπάης έθεσε ζητήματα από την παράνομη λειτουργία συνεργείων, την απομάκρυνση αυτοκινήτων χωρίς πινακίδες, την τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης έξω από τα συνεργεία, την ασφαλτόστρωση δρόμων που οδηγούν στα συνεργεία και την παραχώρηση χώρου εκ μέρους του Δήμου Ιωαννιτών για τη διεξαγωγή σεμιναρίων.

Ο κ. Μπέγκας πρότεινε το Πνευματικό Κέντρο του πρώην Δήμου Ανατολής, ως ένα χώρο που θα εξυπηρετούσε τις ανάγκες του σωματείου, ενώ συμφώνησε, σε συνεργασία με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, να διερευνηθεί η δυνατότητα τοποθέτησης κάδων ανακύκλωσης σε συνεργεία που μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων.

Σε ό,τι αφορά την πρόσβαση προς τα συνεργεία, ο δήμαρχος ζήτησε από τον κ. Μπάη μια πλήρη καταγραφή των σημείων όπου υπάρχει πρόβλημα. Τέλος, ο δήμαρχος πήρε την πρωτοβουλία να γίνει μια συνάντηση με τον πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης της Παμβώτιδας με σκοπό να ενημερωθεί το σωματείο για τις υποχρεώσεις που έχουν.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back