Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Και rapid tests από τους γιατρούς

Εικόνα του άρθρου Και rapid tests από τους γιατρούς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/05/2021, 17:39
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Από 5 Μαΐου, οι κινητές ομάδες του ΕΟΔΥ επέστρεψαν στα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων, μετά από συζήτηση που είχε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης με τους αρμοδίους. Μόνο που επέστρεψαν χωρίς προσωπικό, με τα νοσοκομεία να καλούνται να καλύψουν τα ίδια τις ανάγκες για τη διενέργεια των rapid tests.

Το θέμα έθεσε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου ο επικεφαλής της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών» Γιώργος Ζάψας, με την περιφερειακή σύμβουλο της παράταξης «Ήπειρον Όλον» Μαργαρίτα Κιτσανού (η οποία είναι γιατρός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων) να παίρνει τη… σκυτάλη με δυναμικό τρόπο.

Η κα Κιτσανού ανέγνωσε έγγραφο όπου αναφέρεται ποιοι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων θα διενεργούν τα rapid tests από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τα τέλη του μήνα. «Σε λίγο οι γιατροί θα καθαρίζουν και το νοσοκομείο» είπε.

Η απάντηση του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη ήταν: «Σε έκτακτες περιπτώσεις βοηθάμε όλοι»…, ενώ υπενθύμισε ότι τα δύο νοσοκομεία των Ιωαννίνων ήταν τα μόνα στη χώρα στα οποία αναπτύχθηκαν κινητές μονάδες.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι η αποχώρηση των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ από τις εισόδους των δύο νοσοκομείων είχε γίνει στις 22 Απριλίου. Ο κ. Καχριμάνης είχε υποστηρίξει ότι ο λόγος της αποχώρησης των κινητών μονάδων ήταν η έλλειψη των ειδικών συσκευών για την καταχώρηση των στοιχείων (PDA)…

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back