Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Και ολίγη λαϊκή αγορά…

Εικόνα του άρθρου Και ολίγη λαϊκή αγορά…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/03/2019, 11:56
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η (κακή) κατάσταση της λαϊκής αγοράς στην Αγία Μαρίνα, «αγαπημένο» προεκλογικό θέμα στα Γιάννενα, έφτασε μέχρι το δημοτικό συμβούλιο.

Οι διαδοχικές επισκέψεις των παρατάξεων που συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου δεν θα μπορούσε άλλωστε να αφήσει εκτός διαλόγου το συγκεκριμένο ζήτημα.

Το άνοιξε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας Νίκος Γκόντας και το συνέχισε η παράταξη «Γιάννενα τώρα». Η παράταξη του κ. Μπαρτζώκα έχει επισκεφθεί τη λαϊκή αγορά στο πλαίσιο των περιοδειών της, το ίδιο και η παράταξη του κ. Ελισάφ.

Οι απαντήσεις της δημοτικής αρχής ήταν δύο ειδών: από τον αρμόδιο κ. Δουβανά ο οποίος προσπάθησε να μεταθέσει το ενδιαφέρον στις λαϊκές που λειτουργούν στις γειτονιές και να ρίξει την ευθύνη της κατάστασης της λαϊκής στα γραφειοκρατικά (που καλά κρατούν, στο μεταξύ) και από το δήμαρχο Θωμά Μπέγκα, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ο χώρος «δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση».

Παρατήρησε πάντως ότι οι παρατάξεις προτάσσουν την κατάσταση της λαϊκής στον προεκλογικό τους λόγο, λέγοντας ότι «είναι πολύ λίγα τα πράγματα που έχετε να καταλογίσετε όλες οι παρατάξεις στη δημοτική αρχή. Γι αυτό επιμένετε στο θέμα της λαϊκής αγοράς».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back