Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Και οι Πολίτες για την Ανατροπή για τη ΔΕΥΑΙ

Εικόνα του άρθρου Και οι Πολίτες για την Ανατροπή για τη ΔΕΥΑΙ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/02/2019, 23:13
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η παράταξη «Πολίτες για την ανατροπή» παρεμβαίνει στη δημόσια συζήτηση για τη ΔΕΥΑΙ που εκτυλίσσεται μεταξύ δημοτικής αρχής και των παρατάξεων Ελισάφ και Γκόντα, για να πει καταρχάς ότι «με ενδιαφέρον παρατηρούμε όσους επί είκοσι και πλέον χρόνια διαχειρίστηκαν τις τύχες του Δήμου μας να ερίζουν για το ποιος υπήρξε περισσότερο ‘ανιδιοτελής’ στις πλάτες της ΔΕΥΑΙ».

Εκπρόσωπος της παράταξης δεν συμμετείχε στην επίμαχη συνεδρίαση της διοίκησης της ΔΕΥΑΙ για την αύξηση του μισθού του αντιπροέδρου της Μάκη Χρυσοστόμου.

«Εκφράσαμε τη διαφωνία μας και θέσαμε εγκαίρως ερωτήματα σε προηγούμενα Δ.Σ, στοχεύοντας σε ουσιαστικές συνεδριάσεις. Δε συμμετέχουμε για να νομιμοποιούμε τέτοιες αποφάσεις της πλειοψηφίας» αναφέρει.

Επίσης, σημειώνει ότι δεν συμφωνεί με την πρακτική ο δήμαρχος να είναι και πρόεδρος της ΔΕΥΑΙ. Αποδίδει ευθύνες και στον κ. Μπέγκα, λέγοντας ότι «είχαμε καταστήσει απόλυτα σαφές ότι η ανάληψη της προεδρίας από τον ίδιο, τον θέτει προ των ευθυνών του απέναντι στη ΔΕΥΑΙ» και ότι τα προβλήματα παραμένουν, αλλά και ότι «όσες φορές τον θέσαμε προ των ευθυνών του στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΙ καθώς και του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, απέφυγε αυτή την ανάληψη».

Αναγνωρίζει ότι «ότι δεν γίνονταν ‘τέτοια’ πράγματα κατά τη θητεία προηγούμενων δημοτικών αρχών γίνονταν όμως … ‘άλλα’» και ειρωνεύεται το προεκλογικό σύνθημα του δημάρχου:

«Η ευθύνη της παρούσας δημοτικής αρχής είναι μεγάλη και είμαστε σίγουροι ότι οι συνδημότες θα την αξιολογήσουν με το χέρι στην καρδιά».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back