πλαισιο πισω Λυκ πίσω

Και νέο συνέδριο στα Γιάννενα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/10/2021, 19:56

Στα Γιάννενα, στο ξενοδοχείο Du Lac, θα γίνει το ετήσιο πανελλήνιο συνέδριο με τίτλο «Διαγνωστικοί Αλγόριθμοι και Σύγχρονες θεραπευτικές Προσεγγίσεις στη Παθολογία». Το συνέδριο διοργανώνουν η Α' Παθολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και η Ιατρική Εταιρεία Ιωαννίνων στις 8 και 9 Οκτωβρίου.

«Η πανδημία της COVID-19 κυριάρχησε παγκοσμίως και η διαχείριση της αποτέλεσε προτεραιότητα για τα συστήματα υγείας. Ωστόσο, είναι ευνόητο ότι η νοσηρότητα και η θνητότητα που αφορά τόσο τα ‘συνήθη’ όσο και ‘τα σπανιότερα’ νοσήματα και κλινικά σύνδρομα όχι μόνο δεν περιορίστηκε, αλλά αναδείχθηκε η σπουδαιότητα της έγκαιρης πρόσβασης στις υπηρεσίας υγείας, της διενέργειας διαγνωστικών εξετάσεων και πράξεων και την εφαρμογή αποτελεσματικών θεραπευτικών παρεμβάσεων» σημειώνεται στην ανακοίνωση του συνεδρίου.

Την επιστημονική ευθύνη του συνεδρίου έχει ο καθηγητής Παθολογίας Χαράλαμπος Μηλιώνης.

Η συμμετοχή στις εργασίες είναι δωρεάν προς όλους τους Επαγγελματίες Υγείας όλων των ειδικοτήτων. Ωστόσο, η δυνατότητα συμμετοχής με φυσική παρουσία είναι αυστηρά ελεγχόμενη και είναι εφικτή μόνο με προ-εγγραφή. Για τη διαθεσιμότητα των θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Οργανωτικό-Συντονιστικό Γραφείο στο info@conferre.gr. Επισημαίνεται ότι η προσέλευση στον συνεδριακό χώρο χωρίς προεγγραφή και παραλαβή προσωπικού bar code δεν επιτρέπεται.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back