Oikonomou pisoi

Και επενδύσεις θα φέρουμε…

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/01/2019, 17:50

Την BSTDB- Εμπορική και Αναπτυξιακή Τράπεζα Ευξείνου Πόντου στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Σπύρος Ριζόπουλος και είχε επαφές με τα στελέχη της, Παναγιώτη Γαβρά, Χρήστο Γεωργίου και Μαρία Φλωρίνη.

Σύμφωνα με τον κ. Ριζόπουλο «από την πλευρά της Παρευξείνιας εκφράστηκε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και συμφωνήθηκε σε επόμενη φάση η συζήτηση να προχωρήσει πάνω σε εξειδικευμένα και συγκεκριμένα project».

Ο υποψήφιος, σε αντίθεση με τις προηγούμενες δηλώσεις του που ήταν κάπως πιο… μετριοπαθείς σε σχέση με το αποτέλεσμα των εκλογών, επανήλθε λέγοντας ότι «ως περιφερειάρχης σε αυτές τις συναντήσεις σκοπεύω να προσκαλούνται και τα 4 επιμελητήρια -ως κοινωνικοί εταίροι- για να γίνεται η σύνδεση κατ’ ευθείαν με τους επενδυτές, επαναφέροντας το θεσμικό τους ρόλο ο οποίος τόσο πολύ είχε καταστρατηγηθεί στη 10ετία διακυβέρνησης της απερχόμενης περιφερειακής αρχής.»

Η Black Sea Trade and Development Bank είναι τράπεζα που ίδρυσαν οι 11 χώρες-μέλη της Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ.)

Εκτός από την Ελλάδα, στο μετοχικό της κεφάλαιο συμμετέχουν η Αλβανία, η Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν, η Βουλγαρία, η Γεωργία, η Μολδαβία, η Ρουμανία, η Ρωσία, η Τουρκία και η Ουκρανία.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back