Συντακτης: Βαρβάρα Αγγέλη
Δημοσιευση: 24-02-2020, 09:46
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την έναρξη λειτουργίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας εγγραφής μελών ανακοίνωσε η παράταξη «Ιωάννινα_2023» με επικεφαλής την Τατιάνα Καλογιάννη, έχοντας το βλέμμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

«Με στρατηγική στόχευση να ζητήσουμε την εμπιστοσύνη σας και το 2023, η παράταξή μας παραμένει ανοικτή, παρούσα στη διαμόρφωση της εξέλιξης του Δήμου μας, και καλεί όποιες και όποιους εμφορούνται από τις ίδιες με μας ανησυχίες και αξίες, να συμμετάσχουν στον αγώνα μας» τονίζεται σε ανακοίνωση,

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό, η κ. Καλογιάννη αναφέρει ότι ξεκίνησε τον «έντιμο πολιτικό αγώνα της πριν από έναν χρόνο» καταθέτοντας «μία ολοκληρωμένη πρόταση ανασυγκρότησης και αναγέννησης του Δήμου μας, στην οποία αναδεικνύεται η αξία του τεκμηριωμένου και ορθολογικού σχεδιασμού για την αναγκαία πορεία του Δήμου μας προς την ευρωπαϊκή προοπτική του. Ο αγώνας μας συνεχίζεται σήμερα από τα έδρανα της αντιπολίτευσης του Δήμου μας. Καταθέτουμε στα όργανα διοίκησης του Δήμου τις απόψεις, τις προτάσεις και τις θέσεις μας, για κάθε θέμα με απόλυτο και μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό».

Η πλατφόρμα εγγραφής μελών λειτουργεί στην ιστοσελίδα www.ioannina2023.gr. Η επικεφαλής της παράταξης ευχαριστεί τον Νίκο Ντέμο, ηλεκτρολόγο μηχανικό και μηχανικό Η/Υ, και την ομάδα του για την οργάνωση του ηλεκτρονικού υπόβαθρου της παράταξης, τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες τους παρέχονται αφιλοκερδώς.


*Φωτογραφία αρχείου

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
kaissa 2