Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Ιωάννινα_2023» με άρωμα… ΤΕΕ

Εικόνα του άρθρου «Ιωάννινα_2023» με άρωμα… ΤΕΕ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/10/2019, 16:02
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η παράταξη «Ιωάννινα_2023» με επικεφαλής την Τατιάνα Καλογιάννη συνεδρίασε χτες, με τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου στις 3 Νοεμβρίου να «καταλαμβάνουν» αρκετό χώρο. Σημειωτέον ότι η κ. Καλογιάννη είναι πολιτικός μηχανικός.

Στις εκλογές, συμμετέχει η παράταξη Δ.Κ.Μ. & Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί με επικεφαλής τον Γιάννη Τσίγκρο, η οποία πρόσκειται στη ΝΔ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι υποψήφιοι μηχανικοί, που εκπροσωπούν την προοδευτική και φιλελεύθερη ιδεολογία, ανέπτυξαν τα χαρακτηριστικά της υποψηφιότητάς τους καταδεικνύοντας την ανάγκη της αλλαγής της πορείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Τμήμα Ηπείρου), ώστε να καταστεί στην πράξη το Τ.Ε.Ε. σύμβουλος του κράτους και με εγκυρότητα να παρέχει τις συμβουλευτικές του υπηρεσίες για θέματα μείζονος σημασίας εθνικής, περιφερειακής ή τοπικής».

Η κ. Καλογιάννη εκ μέρους της παράταξης μετέφερε την πλήρη εμπιστοσύνη της στους υποψήφιους της ΝΔ και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Κατά τα άλλα, στα της παράταξης, μίλησε για το… εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου, αναφερόμενη σε «σκληρό ανταγωνισμό» και «σε αντικειμενικές οργανωτικές αδυναμίες της παράταξης που δημιουργήθηκε από το μηδέν, σε ελάχιστο χρόνο προ των εκλογών». Ακόμη, αναπτύχθηκε ο στρατηγικός στόχος της παράταξης για την επόμενη τετραετία, καθώς και οι επιμέρους τακτικές επιλογές και δράσεις, που θα τον εξυπηρετήσουν.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση του οργανογράμματος λειτουργίας της παράταξης και κατατέθηκαν προτάσεις προς την κατεύθυνση της άσκησης «υπεύθυνης αντιπολίτευσης όσο και συστηματικής επαφής της παράταξης με τους δημότες».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back