Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Ιωάννινα_2023»: Αποχαιρετισμός με αιχμές

Εικόνα του άρθρου «Ιωάννινα_2023»: Αποχαιρετισμός με αιχμές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/09/2019, 14:58
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τον Γιάννη Αϊβατίδη και τον Αριστείδη Παππά… αποχαιρετά η παράταξη «Ιωάννινα_2023» με επικεφαλής την Τατιάνα Καλογιάννη. Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι ανακοίνωσαν χτες την ανεξαρτητοποίησή τους. Από το «αντίο» της παράταξης της κ Καλογιάννη δεν λείπουν οι αιχμές, αποδίδοντας στους δύο ανεξάρτητους πια «διαφορετικές προτεραιότητες».

Καταρχάς, στην ανακοίνωση, η παράταξη αναφέρει ότι οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι κατέθεσαν δήλωση ανεξαρτητοποίησης στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς να το γνωρίζει η ίδια. Μάλιστα τα νέα η παράταξη τα έμαθε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Όπως σημειώνεται, δεν υπήρξε καμία προηγούμενη ενημέρωση κάτι που δείχνει «απόλυτη έλλειψη σεβασμό προς όλα τα μέλη της παράταξης».

Για τις συζητήσεις που είχαν τα «Ιωάννινα_2023» με την παράταξη «Γιάννενα-Νέα Εποχή» του Μωυσή Ελισάφ για ενδεχόμενη συνεργασία, η παράταξη αναφέρει ότι αυτές γίνονται στη βάση προγραμματικών αρχών και ειλικρίνειας και όχι για σύμπραξη παρατάξεων, δηλαδή ενοποίηση των παρατάξεων. Η παράταξη της κ. Καλογιάννη ξεκαθαρίζει δε ότι για όλες τις συζητήσεις που έγιναν, τα μέλη της δημοτικής ομάδας ήταν ενήμερα. «Όλα τα ανωτέρω παρακάμφθηκαν από τους δύο ανεξαρτητοποιηθέντες, που φαίνεται ότι έχουν διαφορετικές προτεραιότητες. Ο χρόνος θα δείξει» σημειώνεται. Πριν ακολουθήσει το τυπικό ευχαριστώ προς τους δύο συμβούλους για τη μέχρι χτες στήριξη στην παράταξη, τα «Ιωάννινα_2023» αναφέρουν ότι ως παράταξη «δεν μετείχε σε διαδικασίες προεκλογικών ‘υποστηρίξεων’ ή ‘συμμαχιών’, με απώτερο στόχο την ανάληψη ‘ρόλων’ και την κατάληψη ‘θέσεων’».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back