Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

iSYRIZA και εκδήλωση

Εικόνα του άρθρου iSYRIZA και εκδήλωση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/10/2019, 17:48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική συμμαχία ξεκινάει και στα Γιάννενα την καμπάνια για την εγγραφή νέων μελών και τη μετατροπή του κόμματος σε «βασικό κορμό δημοκρατικού, προοδευτικού πόλου».

Ο πρώην βουλευτής Γιάννης Στέφος, ο συνδικαλιστής Χρήστος Γρίβας και ο Αλέκος Φαρμάκης, μέλος της «Προοδευτικής Συμμαχίας» έκαναν το σχετικό κάλεσμα, που «εγκαινιάζεται» στα Γιάννενα με την εκδήλωση που θα γίνει τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στις 19.00 στην ΕΗΜ.

Ομιλητές θα είναι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

«Η επιστροφή στην ‘κανονικότητα’ συνοδεύτηκε με την κίβδηλη αριστεία, την ανατροπή των λαϊκών κατακτήσεων, το νεποτισμό και την οικογενειοκρατία, τον ακραίο λαϊκισμό, το φανατισμό και το ρεβανσισμό και με την προκλητική υποστήριξη μιας χούφτας μόνιμα κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών και πλουτοκρατών» τόνισε ο κ. Φαρμάκης.

Ο κ. Στέφος από την πλευρά του πρόσθεσε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα iSYRIZA.

«Στόχος μας είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ο βασικός κορμός ενός δημοκρατικού, προοδευτικού πόλου, το μαζικό κόμμα της Αριστεράς που θα σταθεί απέναντι στις δυνάμεις της συντήρησης, της δεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού. Η συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων είναι επιβεβλημένη όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη που απειλείται από τον φασισμό και την ακροδεξιά» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Ένα τέτοιο κόμμα θέλουμε να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με πλατιά προοδευτικά χαρακτηριστικά, δημοκρατική οργάνωση, ανανεωμένο, χωρίς υποχώρηση στις αξίες του. Ένα κόμμα που θα παλέψει για την ηγεμονία των προοδευτικών  ιδεών και που μέσα στην πολιτική μάχη θα επιλέγει την ηθική στάση».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back