Oikonomou pisoi

Ισραηλινοί θεραπευτές-κλόουν στα Γιάννενα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/12/2017, 12:07

Οι ισραηλινοί θεραπευτές-κλόουν, Avital Dvory και Shahar Hurevich, θα επισκεφθούν τα Ιωάννινα την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα την Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων και τον Οίκο Ευγηρίας «Ζωγράφειος». Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο θα συναντήσουν και το προσωπικό, ενώ θα πραγματοποιήσουν σεμινάριο.

Πριν τα Γιάννενα, η Avital και ο Shahar θα βρεθούν στην Αθήνα όπου σήμερα επισκέπτονται την Παιδιατρική Κλινική «Ιασώ Παίδων», και αύριο το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και την Ογκολογική Μονάδα «Ελπίδα-Μαριάννα Βαρδινογιάννη» του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».  

Η επίσκεψη των ισραηλινών κλόουν-θεραπευτών στα Ιωάννινα και την Αθήνα συμπίπτει με την εβραϊκή γιορτή του Χανουκά (Γιορτή του Φωτός) καθώς και τα Χριστούγεννα και έχει ως στόχο να δώσει χαρά σε εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο, ιδιαίτερα σε άρρωστα παιδιά και σε ηλικιωμένους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.  Αποτελεί πρωτοβουλία της Πρεσβείας του Ισραήλ στην Ελλάδα και συνδιοργανώνεται με τα νοσοκομεία και τους οίκους ευγηρίας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back