Ντοτη3 kordas piso ktimatologio piso
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ιόνια οδός: κλειστός ο δρόμος σε δύο σημεία

Εικόνα του άρθρου Ιόνια οδός: κλειστός ο δρόμος σε δύο σημεία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/02/2026, 19:37
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η τροχαία και η Νέα Οδός, ενημερώνουν επίσημα ότι λόγω κατολίσθησης στον δρόμο, στο 128ο χλμ, η κυκλοφορία εκτρέπεται από τον κόμβο Άρτας ως τον κόμβο Αμφιλοχίας, και στις δύο κατευθύνσεις.

Η τροχαία ενημερώνει πως η εκτροπή ισχύει μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Η Νέα Οδός αναφέρει ότι «έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών». Επίσης, ευχαριστεί «για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση».

Δεν αναφέρει εάν θα υπάρχει κάποια αναλογική έκπτωση στα διόδια.

Επίσης, κλειστό θα είναι από Τρίτη 3/2 μέχρι και το απόγευμα στις 18.00 της Παρασκευής 6/2, το τμήμα από Αβγό μέχρι τον κόμβο Εγνατίας, στο ρεύμα προς Ιωάννινα, για να γίνουν εργασίες στο οδόστρωμα.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
drosia piso syndromi piso