Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ικανοποιημένοι από την έκθεση στη Μόσχα

Εικόνα του άρθρου Ικανοποιημένοι από την έκθεση στη Μόσχα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/10/2016, 17:20
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ολοκληρώθηκε χτες Κυριακή 30 Οκτωβρίου η Έκθεση της Γιαννιώτικης Αργυροχρυσοχοΐας στη Μόσχα μετά από  μια απολύτως επιτυχημένη παρουσία σχεδόν 4 μηνών, στο μουσειακό-εκθεσιακό συγκρότημα της Μόσχας «Νέα Ιερουσαλήμ». 

Το εγχείρημα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής θεωρείται επιτυχημένο. «Ένα σπουδαίο εγχείρημα η υλοποίηση του οποίου απαίτησε πολύπλοκες διεργασίες και ενέργειες, καθώς και τη συνεργασία πολλών εξειδικευμένων ανθρώπων και φορέων, αλλά που ταυτόχρονα άνοιξε δρόμους για την ενίσχυση των πολιτιστικών, τουριστικών, επιχειρηματικών και εν γένει εξωστρεφών σχέσεων των Ιωαννίνων και της Ηπείρου με το Ρωσικό λαό, ενώ ταυτόχρονα έβαλε τη βάση και για μελλοντικές παρόμοιες ενέργειες εξωστρέφειας και ανάδειξης-προώθησης του τόπου» αναφέρει σχετικά. 

Την περασμένη Παρασκευή έγινε ειδική εκδήλωση ενημέρωσης και παρουσίασης του προορισμού «Ιωάννινα – Ήπειρος» για τα ρώσικα ΜΜΕ στο επίσημο  κλείσιμο της έκθεσης. Κλιμάκιο της ομάδας εργασίας με εκπροσώπους του δήμου και της μητρόπολης πήγε στην Μόσχα, ώστε να επιβλέψει και να διασφαλίσει την ορθή διαδικασία αποσυναρμολόγησης της έκθεσης καθώς και την ασφαλή συσκευασία και μεταφορά των εκθεμάτων στα Γιάννενα.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back