Oikonomou pisoi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το… ικανοποιημένο Επιμελητήριο Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Το… ικανοποιημένο Επιμελητήριο Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/06/2021, 17:12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δύο αποφάσεις, η επαναλειτουργία των φροντιστηρίων και η παράταση των μισθώσεων δημοτικών ακινήτων και σχολικών κυλικείων, ικανοποιούν το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, που εκφράζει τα σχετικά, σε ανακοίνωσή του.

Το Επιμελητήριο είχε παρέμβει τους τελευταίους μήνες και για τα δύο θέματα, με επιστολές και ανακοινώσεις του.

«Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων  δεν μπορεί παρά να αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένο από όλες τις ενέργειες του αλλά και κάθε προσπάθειας στήριξης όλων των κλάδων της επιχειρηματικότητας από την πρώτη ημέρα την πανδημίας μέχρι και σήμερα. Καθημερινά έδινε και συνεχίζει να δίνει τη μάχη για την αποκατάσταση προβλημάτων, αδικιών αλλά και για την πλήρη επανεκκίνηση των κλάδων της  οικονομίας» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Σημειώνει ότι θεωρεί επιτυχία του την παράταση για τα κυλικεία, ενώ «υποδέχεται με μεγάλη ικανοποίηση την απόφαση του Υπουργείου  Παιδείας μετά τη θετική εισήγηση της Επιτροπής των Ειδικών, για το άνοιγμα των Κέντρων ξένων γλωσσών καθώς και των Φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης».

Σημειώνει τέλος ότι «είναι οι συνεργασίες όλων που αποφέρουν  θετικά αποτελέσματα  και με τις δικές μας παρεμβάσεις, κέντρα ξένων γλωσσών καθώς και φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης επαναλειτουργούν  και μας δυναμώνουν  να συνεχίζουμε  καθημερινά τη μάχη για την αποκατάσταση κάθε αδικίας αλλά και επανάκαμψης όλων των κλάδων της επιχειρηματικότητας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back