Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Hyundai: Πρώτη εμφάνιση του i30 Fastback στο 3ο Auto Festival

Εικόνα του άρθρου Hyundai: Πρώτη εμφάνιση του i30 Fastback στο 3ο Auto Festival
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/03/2018, 20:43
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Όλη τη γκάμα των μοντέλων της θα παρουσιάσει η Hyundai Ελλάς στο 3ο Auto Festival που φέτος θα ανοίξει τις πύλες του σε δύο χωριστές χρονικές περιόδους (16-18 και 23- 25 Μαρτίου) στη Θεσσαλονίκη.

Δεσπόζουσα θέση κατέχει το νέο μοντέλο της i30 Fastback, το πρώτο 5-θυρο coupe που εισέρχεται στην κατηγορία C, συμπληρώνοντας την οικογένεια i30. 

Διαθέτει σπορ οδηγικά χαρακτηριστικά, κορυφαίο στάνταρ πακέτο ασφάλειας S-10, καθώς και έξυπνα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, ενώ οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του του 1.0 T-GDI υπερτροφοδοτούμενου 3-κύλινδρου με 120 PS ή του υπερτροφοδοτούμενου 4-κύλινδρου κινητήρα 1.4 Τ-GDI με 140 ίππους. Αργότερα η γκάμα θα εμπλουτισθεί με ένα νέο 4-κύλινδρο turbo πετρελαιοκινητήρα 1.6-λίτρων 110 και 136ps. 

Tην παρουσία του νέου i30 Fastback θα πλαισιώσει το i30 hatchback, όπου αποτελεί αυτοκίνητο DNA για τη Hyundai καθώς εκφράζει τον Modern Premium χαρακτήρα της μάρκας. 

Το i10 το πολυβραβευμένο best-seller δίνει το ποιοτικό στίγμα της νέας Hyundai στη μικρή κατηγορία διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα αξιόπιστων κινητήρων για κάθε ανάγκη με χώρους μεγαλύτερης κατηγορίας, για 5 επιβάτες και αποσκευές. Διαθέτει νέο εργοστασιακό σύστημα έξυπνης πλοήγησης standard στην οθόνη πολυμέσων android 7’’ και αυτόματη μετάδοση, προσιτότερη από ποτέ.

Το i20, το οποίο εξελίχθηκε και κατασκευάστηκε στην Ευρώπη διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά κaι εκλεπτυσμένη σχεδίαση με πολύ κομψές γραμμές και άψογο φινίρισμα.  Σχεδιασμένο για να προσφέρει ευχάριστη οδηγική εμπερία διαθέτει κορυφαίους εσωτερικούς χώρους καθιστώντας το i20 ένα αληθινό πενταθέσιο.

Διατίθεται με μια γκάμα ατμοσφαιρικών (1.2 75 & 85 lt) και σύγχρονων Turbo κινητήρων 1.0Τ 100 & 120ps παραγωγής Hyundai.

Το νέο Tucson, το Νο1 σε πωλήσεις Hyundai στην Ευρώπη με τολμηρό και σπορ σχεδιασμό, υψηλά επίπεδα άνεσης και ευκολίας αλλά και εκτεταμένες νέες τεχνολογίες, επεκτείνει την πρωτοποριακή θέση της εταιρείας στην κατηγορία των SUVs.

Το νέο Tucson διατίθεται με μια από τις μεγαλύτερες γκάμες κινητήρων στην κατηγορία του με ισχύ από 115 έως 184ps που μπορούν να συνδυαστούν με 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (7-DCT) και σύστημα τετρακίνησης (4WD).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back