Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Honda CR-V: Νέα έκδοση 1.6 i-DTEC με 160 ίππους

Εικόνα του άρθρου Honda CR-V: Νέα έκδοση 1.6 i-DTEC με 160 ίππους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/02/2017, 15:39
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Honda CR-V πρόσθεσε στη γκάμα του και την έκδοση 1.6 i-DTEC των 160 ίππων, με αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων και μειωμένη τιμή στα 37.600 ευρώ.

Το νέο κιβώτιο προσφέρει ισχυρά πλεονεκτήματα σε πραγματικές συνθήκες. Διαθέτει πιο ευρεία κλιμάκωση σχέσεων, μια πολύ κοντή πρώτη σχέση που διασφαλίζει γρήγορη και δυναμική εκκίνηση, ενώ η μακριά μέγιστη σχέση έχει ως αποτέλεσμα μειωμένες στροφές του κινητήρα και κατ’ επέκταση μειωμένα επίπεδα κατανάλωσης και θορύβων σε ταχύτητες ταξιδιού. Με μεγαλύτερο αριθμό σχέσεων και μειωμένη μεταβολή στροφών κινητήρα σε κάθε αλλαγή προσφέρει επίσης καλύτερη απόκριση στις εντολές του οδηγού, αλλά και πιο ομαλές αλλαγές που δίνουν την αίσθηση μιας πιο γραμμικής και αρμονικής επιτάχυνσης.

Ανάλογα με την οδηγική κατάσταση -στροφές κινητήρα και τη θέση του γκαζιού- το νέο αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων μπορεί ακόμα και να κατεβάζει σχέσεις απευθείας από 9η σε 5η και από 7η σε 4η, πέρα από τα κατεβάσματα μιας ή δύο σχέσεων. Όλα τα υπόλοιπα κατεβάσματα ουσιαστικά παρακάμπτονται όταν απαιτείται ένα πολλαπλό κατέβασμα για να επιτευχθεί η επιθυμητή σχέση.

Στην πράξη όλα αυτά εξασφαλίζουν εξαιρετική άνεση και ξεκούραστα ταξίδια με σιγουριά και απαράμιλλη ευστάθεια, χωρίς επιπτώσεις στην κατανάλωση καυσίμου (δεν ξεπερνά τα 5,5 λίτρα/100 χλμ.). 

Το όλο «πακέτο» γίνεται best value αν σκεφθεί κανείς ότι το κόστος χρήσης κρατιέται πολύ χαμηλά, με πρόγραμμα σημαντικών καλύψεων από την εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back