ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου στο Μέτσοβο

Εικόνα του άρθρου Ημέρα ασφαλούς διαδικτύου στο Μέτσοβο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/02/2017, 00:29
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ως «πρεσβευτής» της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Μετσόβου, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Κακόβουλο λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών, ιντερνικός τζόγος και εξάρτηση των παιδιών από το ίντερνετ».

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας.

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου θα εορταστεί την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2016 για 14η συνεχή χρονιά. Για πρώτη φορά γιορτάστηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2004 σε 16 χώρες, υπό το συντονισμό του έργου SafeBorders και το πρόγραμμα Safer Internet της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το 2005 ανέλαβε τα ηνία το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης & Επαγρύπνησης INSAFE, και σήμερα ο αριθμός των χωρών έχει ξεπεράσει τις 100 παγκοσμίως!

Από το 2014, η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου προάγει όχι μόνο το ασφαλές Διαδίκτυο αλλά τη δημιουργία ενός καλύτερου Διαδικτύου, στο οποίο όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε. Έτσι, το φετινό σύνθημα είναι: «Γίνε η αλλαγή, για ένα καλύτερο Διαδίκτυο!» («Unite for a better internet!»).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back