Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Χορευτική Ομάδα του Πανεπιστημίου για την Κιβωτό του Κόσμου

Εικόνα του άρθρου Η Χορευτική Ομάδα του Πανεπιστημίου για την Κιβωτό του Κόσμου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/12/2017, 01:34
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μία πρωτοβουλία με κοινωνικό περιεχόμενο πραγματοποίησε η Χορευτική Ομάδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (ΧΟΠΙ) το βράδυ της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου στο χώρο του Πανεπιστημίου, με στόχο τη στήριξη του έργου της Κιβωτού του Κόσμου.

 Οι φοιτητές της ΧΟΠΙ σε συνεργασία με τη Χορωδία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, υποδέχτηκαν για τα παιδιά της Κιβωτού στην πανεπιστημιούπολη. Οι επισκέπτες και επισκέπτριες ξεναγήθηκαν στους χώρους του Πανεπιστημίου και οι μικρότεροι παρακολούθησαν (ή και πήραν μέρος) στις δραστηριότητες μουσικοκινητικής και θεατρικής αγωγής. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσικοχορευτική φιλανθρωπική εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά, η οποία ήταν ανοιχτή στο κοινό. Ο πρύτανης Γιώργος Καψάλης συμμετείχε και στήριξε την πρωτοβουλία αυτή των φοιτητών, μίλησε με τα παιδιά της Κιβωτού και χόρεψε μαζί τους. Έπαιξαν οι μουσικοί Δημήτρης Χαλκιάς, Γιάννης Κωσταδήμας, Χρήστος Λώλης, Μιχάλης Μιχόπουλος, Μανώλης Συνάκης, Δημήτρης Βάρδας, Ζάχος Σιδηρόπουλος, Ηλίας Ζουρνατζής και Πέτρος Παρασκευάς και  συμμετείχαν αφιλοκερδώς.

Η πρωτοβουλία αυτή των φοιτητών εξελίχθηκε σε μια ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά, στη διάρκεια της οποίας παιδιά και φοιτητές ήρθαν κοντά, γνωρίστηκαν, μοιράστηκαν εμπειρίες και συναισθήματα και έδωσαν υπόσχεση να ξαναβρεθούν σύντομα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back