ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Προοδευτική πήγε στο δημαρχείο

Εικόνα του άρθρου Η Προοδευτική πήγε στο δημαρχείο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/05/2018, 16:48
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Προοδευτική Περάματος στις γυναίκες είναι πρωταθλήτρια στην ποδοσφαιρική Β’ Εθνική. Σήμερα επισκέφθηκε το δήμαρχο Θωμά Μπέγκα και του παρέδωσε τη μπάλα με την οποία μπήκε το νικητήριο γκολ στον τελικό ανόδου στην Α’ εθνική, καθώς και ένα από τα μετάλλια του πρωταθλήματος.

«Νοιώσαμε την ανάγκη να επισκεφτούμε το δήμαρχο των Ιωαννίνων γιατί η βοήθεια του στην προσπάθεια που κάνουμε είναι πολύ σημαντική. Έχει φροντίσει να αναβαθμίσει τις γηπεδικές εγκαταστάσεις και τους χώρους των αποδυτηρίων και σύμφωνα με το πρόγραμμα παρεμβάσεων που μας έχει εξαγγείλει μπορώ να πω ότι σύντομα θα έχουμε ένα από τα καλύτερα γήπεδα για να καταφέρουμε να σταθούμε επάξια στην μεγάλη κατηγορία», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Παύλου. Ο κ. Μπέγκας συγχάρηκε την ομάδα και τόνισε: «Οι προσπάθειες που γίνονται στον αθλητισμό ειδικά στα ομαδικά αθλήματα προάγουν τον αθλητικό πολιτισμό και καλλιεργούν ένα πνεύμα συνεργασίας που στις μέρες μας το έχουμε ανάγκη».

Ειδικά για το Πέραμα, ο κ. Μπέγκας αναφέρθηκε  την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο γήπεδο αλλά και το νέο αθλητικό χώρο στην παραλίμνια περιοχή που σύντομα θα είναι έτοιμος για χρήση από τους πολίτες.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back